J. Cole afslører hemmeligheden bag ‘KOD’-aliasset kiLL edward i sjældent interview

J. Cole afslører hemmeligheden bag ‘KOD’-aliasset kiLL edward i sjældent interview
J. Cole. (Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)

J. Cole er ikke kendt for at give mange interviews, men Vulture har formået at få fat i ham til en samtale, der især vedrører hans nye album ‘KOD’.

Her afslører J. Cole, at aliasset kiLL edward, der optræder på to af albummets tracks, er inspireret af hans stedfar, der hed – du gættede det – Edward. Edward forlod Coles mor, Kay Cole, hvilket ledte hende til en kamp med afhængighed af både alkohol og narkotika, omend J.Cole for sin mors privatlivs skyld undgår at komme ind på detaljerne.

J.Cole afslører også, hvad der motiverede ham til at lave albummet, nemlig at se Kendrick Lamar live på ‘Damn’-turneen: »Kendricks koncert gav mig kuldegysninger, for jeg fik mulighed for at se, hvordan det var at optræde med et hitalbum, og det satte gang i en længsel hos mig.

Cole har tidligere ikke just været fan af Soundcloud-rap. På 2016-tracket ‘Everybody Dies’ mener mange, at han disser Lil Uzi Vert og Lil Yachty, og mange anser ‘KOD’s afslutningsnummer, ‘1985 (Intro to “The Fall Off”)’ for at være et diss til Lil Pump, mens andre ser det som et track, der blot giver gode råd – omend i en lidt nedladende tone. I interviewet viser det sig dog, at J. Cole er fan af både XXXTentacion, Trippie Redd og Lil Baby, hvor han har haft sidstnævntes sang ‘All of a Sudden’ på hjernen i dagevis.

Læs hele interviewet HER.

Læs også: Kevin Harts utroskab udstilles i videoen til J. Coles ‘Kevin’s Heart’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af