Janelle Monáe afslører tracklisten til ‘Dirty Computer’ på utraditionel manér

Janelle Monáe afslører tracklisten til ‘Dirty Computer’ på utraditionel manér
Janelle Monáe.

Janelle Monáe har lanceret et spøjs website til sit album ‘Dirty Computer’, der udkommer på fredag. På websitet skal man indtaste ordene »I am a dirty computer«. Derefter kan man læse navnene på samtlige sange fra det kommende album og læse om inspirationen bag de forskellige numre.

Titelnummeret har en feature fra ingen ringere end The Beach Boys-auteuren Brian Wilson, og sangen er åbenbart blandt andet inspireret af figuren Pecola Breedlove fra Toni Morrison-romanen ‘Blå blå øjne’ og nogle udvalgte bibelvers.

Ud over Wilson og naturligvis Grimes, som vi allerede har hørt på ‘Pynk’, byder albummet på features fra Zoë Kravitz på ‘Screwed’ og Pharrell Williams på ‘I Got the Juice’. Det kan klart anbefales for den entusiastiske Janelle Monáe-fan at klikke rundt på websitet. Hvis man dog blot vil have det hurtige overblik, har vi sørget for det her:

‘Dirty Computer’:
1. ‘Dirty Computer’ feat. Brian Wilson
2. ‘Crazy, Classic, Life’
3. ‘Take a Byte’
4. ‘Jane’s Dream’
5. ‘Screwed’ feat. Zoë Kravitz
6. ‘Django Jane’
7. ‘Pynk’ feat. Grimes
8. ‘Make Me Feel’
9. ‘I Got the Juice’ feat. Pharrell Williams
10. ‘I Like That’
11. ‘Stevie’s Dream’
12. ‘Don’t Judge Me’
13. ‘So Afraid’
14. ‘Americans’

Læs også: Hør Janelle Monáes sprøde nye r’n’b-ballade ‘I Like That’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af