Robert Smith har booket studietid til The Cure

Robert Smith har booket studietid til The Cure
Robert Smith. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

I år er det 40 år siden, The Cure blev dannet, og i den forbindelse er Robert Smith kurator for årets Meltdown Festival i London. Han har dog fortalt i et nyt interview med BBC 6 Music, at det ikke er den eneste måde, han planlægger at fejre jubilæet.

Han siger i interviewet, at jobbet som festivalkurator har gjort, at han »pludselig er blevet forelsket i ideen om at skrive nye sange«, og han siger endvidere, at han har »booket studietid til bandet«.

Det er ti år siden, The Cure udgav deres seneste album ‘4:13 Dream’, der faktisk er et glimrende lille album, selv om det lidt er gået i glemmebogen. Uanset hvad er der i hvert fald gået længe nok uden ny musik, det kan de fleste Cure-fans godt blive enige om.

Læs også: Hør The Cures 10 vigtigste sange

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af