Se tidsplanen til årets Heartland Festival

Se tidsplanen til årets Heartland Festival
Patti Smith. (Foto: Jason Kempin/Getty Images)

Heartland Festival har netop annonceret årets tidsplan. Den er i skrivende stund ikke oppe på festivalens website, men kan ses via den officielle Heartland-app.

Det første navn til at gå på torsdag er bryggeren Kim Møller-Elshøj, der deler fadprøver fra Nyborg Destilleri ud på Tasteland Stage. Det første musiknavn er Marie Key, der kl. 17.00 skal optræde på den nye Greenfield Stage. Torsdagens afslutningsfest leveres i over tre timer af Vinnie Who og Christian D’or på Highland Stage fra kl. 23.30. Aftenens hovednavn, Patti Smith, spiller på Greenfield Stage kl. 22.00.

Fredag starter løjerne for de brødinteresserede allerede kl. 10.05 med brødsherif Peter Fröhlich på Tasteland Stage, og musikken går i gang på Highland Stage kl. 13.00 med islandske Kiriyama Family. Hovednavnet Van Morrison spiller op til fællessang kl. 20.00 på Greenfield Stage, og kl. 22.30 indtages samme scene af engelske The The. Denne nat står Mø for en ‘Final Song’, når hun spiller som den sidste kl. 01.00, atter på Greenfield Stage.

Dagens første musiknavn om lørdagen er Fribytterdrømme på Highland Stage kl. 13.15, LCD Soundsystems dance-punk går i gang kl. 22.30 på Greenfield Stage, og lige bagefter er det tid til årets sidste koncert, når Omar Souleymans bryllupstechno varmer Highland Stage op.

Se hele tidsplanen i Heartland Festivals app HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af