Ariana Grande kalder sit forhold med Mac Miller for »toxic«

Ariana Grande kalder sit forhold med Mac Miller for »toxic«
Mac Miller og Ariana Grande på scenen til 'One Love Manchester'-koncerten. (Foto: Dave Hogan/Getty Images)

For en uge siden kunne vi meddele, at Mac Miller og Ariana Grande ikke længere var kærester. Siden er der sket lidt af hvert for begge parter. Grande er så småt begyndt at date Pete Davidson fra ‘Saturday Night Live’, og i den mere uheldige ende er Mac Miller blevet arresteret for at køre bil under alkoholpåvirkning.

Nogle folk på internettet var hurtige til at sammenkoble disse begivenheder i stjernernes liv, og nogle implicerede endda, at Grande var skyld i, at Miller på denne måde bragte sig selv i livsfare. En af disse var Twitter-brugeren Elijah Flint, der skrev følgende:

»At Mac Miller totalskadede sin G Wagon og blev arresteret for at køre under alkoholpåvirkning efter Ariana Grande forlod ham til fordel for en anden fyr, efter [Miller] var i følelsernes vold på et ti sange langt album ved navn ‘The Divine Feminine’ dedikeret til hende, det er bare det mest hjerteskærende, der sker i Hollywood«.

Grande er nu selv tyet til tasterne og svarer direkte, at hun føler, at Flint minimerer kvindelig selvrespekt og selvværd ved at implicere, at man ikke skal forlade et »toxic« forhold. Hvad ‘toxic’ rent faktisk indebærer uddyber hun ikke, men hun skriver blandt andet, at hun har »forsøgt at støtte hans ædruelighed og bedt til hans balance i årevis«, hvilket hun siger, at hun altid vil blive ved med.

Siden har Flint undskyldt, og Grande har tilgivet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af