Communions bevæger sig væk fra poprocken på den stærke nye single ‘Hymn’

Communions bevæger sig væk fra poprocken på den stærke nye single ‘Hymn’
Communions.

Sidste år udgav Communions debutalbummet ‘Blue’, hvor de trådte væk fra den mere skramlede støjrock, de oprindeligt var kendt for, til fordel for at lave potent, jangly poprock. Nu træder gruppen i en helt tredje retning med den nye single ‘Hymn’.

‘Hymn’ starter med et mørkt, nærmest grunget guitarriff over en anden guitar, der leverer et æterisk tremolo-underlag. Produktionen er markant mindre lo-fi end på gruppens tidligste sange, men den melodramatiske kant er vendt tilbage for fuld smadder. Det er store følelser på et straight-up alt-rock-format, der leder tankerne tilbage mod 90’er-giganter som The Smashing Pumpkins, Jeff Buckley og The Afghan Whigs.

Læs interview: Communions er ikke bange for stadionrocken: »Den der DIY-stolthed gider vi sgu ikke«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af