Donald Glover afslører det album, han har lyttet mest til nogensinde

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I det nyeste afsnit af Jimmy Kimmel Live er Donald Glover gæst, og der bliver naturligvis både snakket om musik og skuespil. Glover bliver blandt andet spurgt, hvilket album han købte først i sit liv, og hvilket album han har lyttet mest til nogensinde.

Glovers første album var ‘Tragic Kingdom’ af No Doubt fra 1995 – albummet med store hits som ‘Don’t Speak’, ‘Just A Girl’ og ‘Spiderwebs’. Albummet, han har lyttet mest til, er Lauryn Hills store 1998-værk ‘The Miseducation of Lauryn Hill’. Glover siger om albummet: »Et album om kærlighed – alle former for kærlighed – jeg har aldrig hørt et andet album ligesom det«.

Som man kan høre, snakker de lidt om Stevie Wonder i ovenstående video. Det er fordi Glover optrådte med legenden til Wonders fødselsdagsfest. De sang klassikeren ‘Superstition’, og Glover siger til Kimmel, at det skete mere eller mindre spontant. Se et minuts video fra optrædenen nedenfor samt et klip fra Jimmy Kimmel Live, hvor Glover snakker om oplevelsen.

Læs også: Er Childish Gambino den anti-Kanye, verden har brug for lige nu?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af