Hør Disclosures funky nye sang ‘Ultimatum’ feat. Fatoumata Diawara

Hør Disclosures funky nye sang ‘Ultimatum’ feat. Fatoumata Diawara
Foto: Jonathan Leibson/Getty Images

Efter et års pause er brødrene Guy og Howard Lawrence tilbage. Disclosure er mestre i at få det bedste ud af deres samples og samarbejdspartnere, og på duoens nye track sampler de den maliske wassoulou-sanger Fatoumata Diawara, og hendes stemme får helt nyt format her.

Mens hun på sine egne tracks ofte lyder skrøbelig og reflekteret, bliver hun kommanderende og overjordisk, når hun bliver sat over Disclosures funky beats med nogle sprøde vokalfiltre og forstærkende overdubs. De to Disclosure-brødre har fundet deres indre legebørn frem, og man kan let mærke, hvor sjovt de har haft det med at lave tracket.

Disclosure har selv sagt, at de arbejder på et tredje album, og man kunne let tænke sig, at dette nummer kommer derfra. Vi har endnu ingen udgivelsesdato for det næste Disclosure-album, men Fatoumata Diawara udgiver sit næste album, ‘Fenfo’ den 25. maj.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af