Kanye West har produceret Christina Aguileras nye single – Ty Dolla $ign og 2 Chainz gæster

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Siden hitduetten ‘Say Something’ med A Great Big World i 2013 er der ikke sket meget nævneværdigt i Christina Aguileras musikalske karriere. I stedet har fokus været på hendes rolle som dommer i den amerikanske udgave af talentprogrammet ‘The Voice’ samt roller i filmene ‘Zoe’, ‘Life of the Party’ og ‘The Emoji Movie’.

Men nu har hun lagt an til et comeback. Og det skal blive et, man kan mærke. Med sig på den nye single ‘Accelerate’ har hun Ty Dolla $ign og 2 Chainz, og nummeret er produceret af tre markante producere fra G.O.O.D. Music: Che Pope, Mike Dean og selveste Kanye West, der også alle tre har været med til at skrive nummeret.

Man kan da også let høre Kanyes lyd i nummeret. Det er hektisk, varieret og dynamisk i bedste Kanye-stil. Kanye har godt nok travlt for tiden, hva?

‘Accelerate’ stammer fra det kommende Aguilera-album ‘Liberation’, der udkommer 15. juni. Kanye skulle have arbejdet på endnu ét track fra albummet, som også Anderson .Paak har hjulpet til med.

Læs også: Carpool Karaoke: Christina Aguilera giver vokallektioner til Melissa McCarthy og James Corden

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af