Endelig: Molos debut-ep er ude nu med syv helt nye numre

Endelig: Molos debut-ep er ude nu med syv helt nye numre
Molo. (Foto: Samy Khabthani)

Så skete det endelig! Vi var ellers lige ved at opgive troen på, at denne her udgivelse ville se dagens lys. Men nu har vi altså fået den første større udgivelse fra Molo-gruppen i form af ‘M.O.L.O.’. Ep’en er syv numre lang og rummer ikke en eneste af de mange singler, der er udkommet siden 2016. Så det er altså syv dugfriske sange.

Supergruppen varslede oprindeligt, at deres første sammenhængende udgivelse skulle komme i efteråret 2016, og siden har en række singler kun gjort appetitten større. For kollektivet, der består af Gilli, Benny Jamz og Stepz og Branco fra MellemFingaMuzik har været den toneangivende gruppe inden for dansk gaderap med singler som ‘Bølgen‘, ‘Nu‘ og senest ‘Stilen Lagt‘.

Deres kendetegn er kølige, minimale og tunge beats (ofte produceret af Nicki Pooyandeh), kombineret med benhårde, ikke-poppede rim fra de fire medlemmer. Det er mere til gaden end til radioen.

‘M.O.L.O.’ – trackliste:
1. ‘Intro’
2. ‘Formidable’
3. ‘Udsigt’
4. ‘Fryse’
5. ‘Ik is’
6. ‘Salam’
7. ‘Ik sådan nogen’

Læs også: Undskyld, men hvorfor har Gilli aldrig spillet på Roskilde Festival?

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af