Hør Khalid og H.E.R. på gangster-duetten ‘This Way’

Hør Khalid og H.E.R. på gangster-duetten ‘This Way’
Khalid. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Få billeder er så romantiserede som de forelskede kriminelle – Bonnie & Clyde var endda model for den første sang, Jay-Z og Beyoncé lavede sammen. Khalid og r’n’b-håbet H.E.R. har nu udgivet endnu en sådan sang, og duetten ‘This Way’ stammer fra den Future-producerede gangsterfilm ‘SuperFly’, der er en genindspilning af blaxploitation-kultklassikeren ‘Super Fly’ fra 1972.

Sangen er en af kun tre sange på Futures kommende soundtrack, der ikke byder på en optræden fra Future selv. Lyden er forventeligt nok i den mere r’n’b-orienterede ende, og teksten handler om, hvor barske omstændigheder kærligheden befinder sig under i et liv præget af kriminalitet: »Yeah, all of these excuses / say I’m the one that made you ruthless / but you’re the reason I’m crazy / and with you I feel useless«, synger H.E.R. på sit vers.

Soundtrack-albummet udkommer fredag. Filmen er pt. ikke sat til at komme i de danske biografer.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af