Ny visuelt orienteret festival i Aarhus annoncerer de første musiknavne

Ny visuelt orienteret festival i Aarhus annoncerer de første musiknavne
Moody.

Til september får vi en ny festival i Aarhus, når this. har premiere i Sydhavnen. Nu har festivalen annonceret de første navne til musikprogrammet i form af Moody, King og Clara.

this. handler ikke udelukkende om musik, og festivalen er inddelt i to dage – en dag med kreativ konference og en dag med musikfestival. Festivalen forventes at blive afholdt årligt, og den første udgave foregår den 13. og 14. september, hvor musikfestivalen vil foregå sidstnævnte dag. Der vil være plads til 5.000 deltagere på festivaldagen.

I en pressemeddelelse skriver Adrian Fey fra festivalens styregruppe, at »koncerterne du ser under this. bliver med unikke visuals og altså ikke ‘bare’ endnu en festival«. Om festivalens mål siger han: »Det handler for os om at kaste et nordisk perspektiv på fremtidens kreative scene verden over«.

this.
13.-14. september
Sydhavnen, Aarhus
Billetpris: 200 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af