‘Rick and Morty’ fejrer Kanye med hylende morsom fødselsdagssang – hør den her

‘Rick and Morty’ fejrer Kanye med hylende morsom fødselsdagssang – hør den her
Rick og Morty fejrer Kanye Wests fødselsdag med en hylende morsom sang.

Juni måned står for alvor i Kanye Wests tegn. Udover at udgive fem stærkt imødesete albums via pladeselskabet GOOD Music – foreløbigt Pusha-T’s fænomenale ‘Daytona’, hans eget ‘Ye’, og hans fællesalbum med Kid Cudi, ‘Kids See Ghosts’ – så fyldte megastjernen også 41 år i fredags. Og det blev fejret på en helt speciel måde.

Først røg ‘Kids See Ghosts’ på gaden efter endnu en lytterfest torsdag – denne gang i L.A. – men det helt store højdepunkt for Ye var ganske givet, da hovedpersonerne fra hans yndlingsserie, ‘Rick and Morty’, hyldede ham med en (meget) eksklusiv, og hylende morsom, fødselsdagssang.

Sangen åbner med Rick, der er i færd med at overtale en noget skeptisk Morty til at bryde ind hos Kanye og fejre ham med en sang:

»Det er Kanyes fødselsdag, Morty, du ved, hvad det betyder. Det sker kun en gang hvert syvende år, Morty«, siger Rick med reference til Kanyes nylige fascination af tallet syv.

Inden længe ligger Rick og putter sig op ad Kanye til et elektronisk beat og hvad der bedst kan beskrives som klassiske ‘Rick and Morty’-rim.

Det var Kim Kardashian West, der overraskede Kanye med gaven på hans fødselsdag med lidt hjælp fra ‘Rick and Morty’-medskaberen Justin Roiland, som gerne ville hylde seriens superfan. Sidste måned greb Kanye til Twitter for at erklære sin kærlighed til den kulsorte komedieserie, da denne blev fornyet med 70 afsnit.

Det er ikke første gang, at Rick og Morty viser deres talent for hiphop. I sæson to reddede den dynamiske duo jorden i en intergalaktisk sangkonkurrence med det nu ikoniske nummer ‘Get Schwifty’, der blandt andet bød på linjen »Shit on the floor/Time to get schwifty in here«.

Hør hele fødselsdagssangen her:

Læs også: Kanye åbner op om sit mentale helbred og meget mere i nyt interview

Læs også: Bizar ’Rick and Morty’-kortfilm lanceret i anledning af 1. april – se den her

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af