Se Lorde levere inderligt cover af Frank Oceans ’Lost’

Se Lorde levere inderligt cover af Frank Oceans ’Lost’
Lorde på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Lorde har efterhånden adskillige gange vist sig at være en kyndig covergirl. Navne som Bruce Springsteen, Whitney Houston, Drake, Fleetwood Mac og Kanye West har i løbet af det seneste år figureret på den newzealandske sangerindes setliste, og nu har hun – for anden gang i år – tilføjet et Frank Ocean-nummer til sit repertoire.

Mens det for nyligt var ’Blonde’-nummeret ’Solo’, der blev leveret a la Lorde, var det denne gang ’Channel Orange’-klassikeren ’Lost’, der kom under kyndig cover-behandling, da hun i weekenden spillede på Primavera Sound-festivalen i Barcelona.

I Lordes version bliver ’Lost’ til en meget minimalistisk, lille sag kun bestående af sangerindens inderlige, excentriske vokal over guitaristens blide strengeleg. Selv om man ikke kan undgå at savne de charmende bas- og synthdetaljer fra Oceans original, er det ikke desto mindre en indfølt, fin fortolkning fra Lordes hånd.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af