Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – dobbelt op på britisk hiphoptalent

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt, dansk og udenlandsk. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – dobbelt op på britisk hiphoptalent
Obongjayar.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Goldlink feat. Miguel ‘Got Friends’

Goldlink har det med at stråle i symbiose med andre vokalister, så selvfølgelig er r’n’b-stykket ’Got Friends’ med Miguel ingen undtagelse. Med en elastisk, næsten hviskende levering lister linjer som »5’2” with a brown fur and her hair tied with them light eyes / and she would make me throw it all away for a fun time and the right price« sig ud af DMV-rapperen, mens også Miguel igen agerer evig Don Juan.


2. Spiritualized ‘A Perfect Miracle’

Spiritualizeds tidligere så narkodrevne spacerock resulterer næsten i en kærlighedsramt kold tyrker på ’A Perfect Miracle’, hvor frontmand Jason Pierce og kompagni svæver i højere luftlag med linjer som »My mind is a mess and I’m needing you less«. ’A Perfect Miracle’ udgør b-siden af en dobbeltsingle, der på a-siden også har den stærke, dvælende ’I’m Your Man’. Begge numre er at finde på Spiritualizeds kommende ottende album ’And Nothing Hurt’, som lander den 7. september.

Hør sangen på Spotify HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Dej Loaf & Leon Bridges ‘Liberated’

»Total freedom«. Sådan forklarer en af de medvirkende i musikvideoen til Dej Loafs smukke ’Liberated’, hvad singlen kredser om. Nummeret er et smukt, frigørende stykke soul båret af varmblodede calypso-trommer, saxofon og en stærk palet af medvirkende fra LGBTQ-miljøet. Oven i hatten svinger vintage-soulmanden Leon Bridges forbi. Ja tak.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Obongjayar ‘Adjacent Heart’

Både kærlighedskvaler og loyalitet er i højsædet på Obongjayars ‘Adjacent Heart’, der trives i det nærmest hjemsøgende soul-kosmos, den nigeriansk-engelske kunstner tyst har broderet på. Her tilvejebringes den af produceren Paul White, som ellers blandt andet kendes for at forlene Danny Brown med småpsykotiske beats. Omsadlingen klæder dem begge.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. SOB X RBE ‘Ridin’’

Den californiske hiphopkvartet SOB X RBE er nyeste leverandører af den lidt glemte Bay Area-rap, der opstod i og omkring San Francisco. Tidligere på året udsendte de debutalbummet ’Gangin’, der var umådelig svært at sidde til. Det samme er gruppens nye ’Ridin’’, hvor DaBoiis solopræstation føles som en kugleregn af lyriske uppercuts, der fyger om ørerne på beatets 90’er-lignende eurodance-synth.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Sorry ‘Twinkle’

Opkomlingene i London-bandet Sorry nægter tydeligvis at lade sig rubricere. I løbet af to mixtapes har de rikochetteret mellem alt fra langsom indierock til hektisk triphop, men på ’Twinkle’ rammer de en ret genial mellemvej med forsanger Asha Lorenz’ slacker-vokal, knasende guitarakkorder og pludselige breaks, der vælter ind fra højre. Kontrasterne er Sorrys foretrukne holdeplads.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Yxng Bane ‘Both Sides’

Sidste år udråbte vi engelske Yxng Bane som en af årets mest lovende nye rappere, som ælter traditionel trap sammen med mere eksotiske afrobeats-aner på semi-afdæmpet manér. Resultatet er et 22-årigt talent, der med ’Both Sides’ nikker til melodiske fanfavoritter som ’Diamonds’, men også viser lyrisk bid.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Steel Banglez feat. Mø & Yxng Bane ’Your Lovin’’

Dobbelt op på Yxng Bane! Det er ikke alle beskåret at have både afrotrap-talentet og selveste med som feature på samme track, men det burde alligevel ikke komme som den store overraskelse ved Steel Banglez. Beatmageren, der blandt andet er hofproducer for UK-rapperen Mist, er i fuld færd med at overtage den britiske scene, og på ’Your Lovin’’ viser han hvorfor: Det er lyden af uimodståelige sommeraftener.


9. Baby Bino ‘Nervøs’

Baby Bino er en af de fremmeste stjerner i en post-Emil Stabil verden, hvor dansk Soundcloud-rap er balstyrisk som bare fanden. Rapperen har netop udgivet debut-mixtapet ’Spildt Juice Vol. 1’, der bugner af ligeglade bangers, men på ’Nervøs’ skrues der også ned for tempoet med halvkontemplative tekster og et næsten vemodigt beat.

Hør sangen på Spotify HER.


10. Jorja Smith ’On Your Own’

Hvis der er noget, r’n’b-kometen Jorja Smith slår fast med syvtommersøm på sit netop udgivne debutalbum ‘Lost & Found’, er det, at hendes røst er en James Bond-ballade værdig. Stærkest funkler juvelen ’On Your Own’, der veksler mellem storslået jazz og dancehall-fragmenter – et perfekt vidnesbyrd om hendes ærkebritiske cheekiness.

Hør sangen på Spotify HER.

Læs også: Hør ugens syv vigtigste nye album – bl.a. Jay Rock, Nas og Sophie

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af