Her er syv helt nye album, du skal høre i dag

Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne gang med bl.a. Nas, Jay Rock og Sophie.
Her er syv helt nye album, du skal høre i dag
Jay Rock.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Melody’s Echo Chamber ‘Bon Voyage’

Franske Melody Prochet debuterede i 2012 med det lovende, neopsykedeliske album ‘Melody’s Echo Chamber’, og under selv samme navn udgiver hun nu endelig efterfølgeren, ‘Bon Voyage’. De indledende singler har været inderlige og poppede samtidig med, at de har været trippy og forvrængede.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Nas ‘Nasir’

Kanye West har godt nok været på overarbejde det seneste lange stykke tid – det er kun tre uger siden, han stod bag Pusha-T’s mesterværk ‘Daytona’, for to uger siden fik vi Kanyes eget noget rodede (men stadig ret gode) ‘Ye’, og for en uge siden den rigtig stærke ‘Kids See Ghosts’ af Kanye West i samarbejde med Kid Cudi. Nu er det blevet tid til, at Kanye skal alliere sig med en levende (med)legende i form af New York-veteranen Nas, atter engang kondenseret ned til syv Kanye-producerede tracks.

Ligesom med ‘Ye’ og ‘Kids See Ghosts’ har Kanye West i nat afholdt lyttefest for dette album. Vi satser på, at det rammer streamingtjenesterne i løbet af i dag. Ind til videre kan albummet høres via ovenstående Youtube-video fra lyttefesten, hvor det bliver afspillet to gange.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Christina Aguilera ‘Liberation’

Christina Aguilera er tilbage, og hun har lagt an til, at man skal kunne mærke hendes comeback. På det nye album får den erfarne popdiva besøg af blandt andre 2 Chainz, Ty Dolla $ign, Demi Lovato og GoldLink – og så har hun også haft nogle mærkbare producere i stolen til visse tracks, heriblandt Jon Bellion, Anderson .Paak og Kanye West. Kan hun mon sejre, hvor hendes yngre kolleger har fejlet?

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Jay Rock ‘Redemption’

Kendrick Lamar er uden tvivl en af verdens største rappere, og hans succes siver videre ned mod resten af hans TDE-slæng. Jay Rock har allerede gjort det klart med en lang række mixtapes og albumudgivelserne ‘Follow Me Home’ og ‘90059’, at han er en kompetent rapper, men med ‘Redemption’ kan han muligvis være på tærsklen til et stort mainstreamgennembrud – om ikke andet hjælper features fra blandt andre J. Cole, SZA og Kendrick Lamar nok på opmærksomheden.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Sophie ‘Oil of Every Pearl’s Un-Insides’

Sophie beviste med udgivelsen ‘Product’ i 2015, at ‘syntetisk’ og ‘mekanisk’ ikke bør være skældsord, når det gælder popmusik. Med afsæt i K- og J-pop har hendes gnistrende melodier føltes som indblik i den kunstige intelligens’ følelsesverden. Mens ‘Product’ mest var en opsamling af tidligere singler, er ‘Oil of Every Pearl’s Un-Insides’ det første egentlige album fra den futuristiske producer.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Baby Bino ‘Spildt Juice Vol. 1’

Vi lever i en post-Emil Stabil- og post-Kidd-verden, hvor danske rappere er mere selvsikre og fandenivoldske end nogensinde før. En af de mest cocky og rowdy af dem alle er Baby Bino, der er en af de danske kunstnere, der trækker mest på amerikansk Soundcloud-rap. Efter en ep og en række singler udgiver den karismatiske rapper nu sit første mixtape.

Hør mixtapet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. First Flush ‘Spira’

På det seneste First Flush-album ‘FUWA’ lød danskerne som en blanding af punk-avangardisterne Marching Church og vestegnsrapperen Sivas. På debuten ‘Min erindring’ satte de autotune-skrålen over for elementer fra blandt andet post-hardcore og dreampop. Nu er de klar med en treer, og med singlerne ‘Laissez-faire’ og ‘Längtan’ har den eklektiske gruppe nu inddraget lyde fra indiefolk som Neutral Milk Hotel og Sufjan Stevens – stadig med deres særprægede vokalstil intakt.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Vil du have mere? Det er en pakket uge i forhold til udgivelser, og vil du være fuldstændigt opdateret, skal du også tjekke disse:
Tidlige Armbånd ‘Det vi skylder til hinanden’
Leon Vynehall ’Nothing Is Still’
Chromeo ’Head Over Heels’
Johnny Marr ‘Call the Comet’
The Sledge ‘On The Verge Of Nothing’
Chromatics ‘Blue Girl’
Rico Nasty ‘Nasty’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af