XXXTentacion er tilbage på Trippie Redds track ’Ghost Buster’ feat. Ski Mask the Slump God og Quavo

XXXTentacion er tilbage på Trippie Redds track ’Ghost Buster’ feat. Ski Mask the Slump God og Quavo
XXXTentacion. (Foto: Bennett Raglin/Getty Images)

I kølvandet på mordet på XXXTentacion har Trippie Redd fundet et tidligere uudgivet samarbejde frem fra gemmerne, der i dag har set dagens lys. Nummeret hedder ’Ghost Busters’, og det kredser om – ja, spøgelser. Casper, Danny Phantom, you name it.

Trippie Redd tager sig af det småsnøvlende, Ghost-droppende omkvæd, mens Quavo, Ski Mask the Slump God og XXXTentacion leverer hver deres vers. En ret spændende kombination af rappere, hvis både kendetegn og forcer står ganske skarpt, når de lægger sig i forlængelse af hinanden. Særligt XXXTentacions klagende, men samtidig virkelig vittige vers (»Just like the Knicks, play with my balls / play with my dick, where is your wall? / Just like a gnome I’m at your home / right on your yard, pulling your card«) skiller sig unægteligt lækkert ud.

Læs også: Politiet anholder mistænkt for mordet på XXXTentacion

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af