Barack og Michelle Obama tog til Beyoncé og Jay-Z-koncert, og publikum gik amok – se videoerne

Barack og Michelle Obama tog til Beyoncé og Jay-Z-koncert, og publikum gik amok – se videoerne
Jay-Z og Beyoncé i videoen til 'Apeshit'.

Beyoncé og Jay-Z er nået til den nordamerikanske del af ‘OTR II’-turnéen, og det har fået fans af alle afskygninger til at flokkes til de stort anlagte stadionkoncerter.

Michelle Obama har lagt vejen forbi turnéen hele to gange på to uger, og anden gang tog hun Barack Obama med sig – til stor begejstring for det fremmødte publikum i Washington DC, der brugte en stor del af koncerten på at filme præsident nummer 44 danse i takt til musikken.

Obamaerne har et langt tilhørsforhold til The Carters, der strækker sig tilbage til Barack Obamas første præsidentkampagne, hvor Jay-Z tog med Barack rundt på kampagnesporet. Ved præsidentens genvalgskampagne var både Beyoncé og Jay-Z med til at indsamle penge til Obama, mens ægteparret også har været faste gæster, når præsidenten og hans kone har afholdt arrangementer i Det Hvide Hus.

Se videoerne fra koncerten herunder:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af