Blood Orange deler cover, releasedato og detaljer om nyt album: ’Negro Swan’

Blood Orange deler cover, releasedato og detaljer om nyt album: ’Negro Swan’
Blood Orange. (Foto: Noam Galai/Getty Images)

I går delte Blood Orange aka Dev Hynes en teaser for sit kommende fjerde album. Han supplerede heldigvis senere teaseren med lidt officielle nyheder og detaljer om albummet: Det får titlen ’Negro Swan’, og det lander den 24. august.

Med nyheden har Blood Orange ligeledes delt coveret til det kommende album, som kan ses via Hynes’ Instagram-profil nederst.

Hynes udtaler om albummet, som han selv både har skrevet og produceret: »Mit nyeste album er en udforskning af min egen og mange typer af sort depression, et ærligt indblik i sort eksistens og queer/farvede menneskers vedvarende ængstelser. Et tilbageblik på barndommen og moderne traumer og de ting, vi gør for at komme igennem det hele. Den røde tråd gennem hver del af albummet er ideen om HÅB og de lys, vi kan forsøge at tænde inden i os selv, med det forhåbentligt positive udfald, at det kan hjælpe andre ud af deres mørke«.

‘Negro Swan’ bliver Blood Oranges fjerde studiealbum, der følger op på den stærkt personlige ‘Freetown Sound’ fra 2016.

Blood Orange spiller i Den Grå Hal den 8. november.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Negro Swan. My new Blood Orange album. August 24th. Preorder in bio.

Et opslag delt af Blood Orange (@devhynes) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af