Miguel deler trippy nyt track ’Python’ og et ømt Red Hot Chili Peppers-cover

Miguel deler trippy nyt track ’Python’ og et ømt Red Hot Chili Peppers-cover
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Miguel har i dag delt det nye nummer ’Python’. En original skæring, der giver Miguel plads til at udforske nyt territorie af lækker, tilbagelænet bollefunk. »Rain over me«, synger Miguel, mens han bader sig i trippy lydflader, der drypper af syret sensualitet. En frisk, eksperimentel lydleg fra den californiske balladekarl.

Udover den nye sang har Miguel også prøvet kræfter med Red Hot Chili Peppers-balladen ’Porcelain’ 1999-albummet ’Californication’. Dette skete i ‘Like a Version’segmentet hos den australske radiostation Triple J, og det kom der heldigvis en videooptagelse ud af, der lige som ‘Python’ kan nydes herunder.

Sidst, vi hørte nyt fra Miguel i albumformat, var på sidste års ’War and Leisure’, hvor Miguels udtryk var blevet mere politisk og (lidt) mindre liderligt. Med ‘Python’ lader det dog ikke umiddelbart til, at det er en kurs, han målrettet har i sinde at fortsætte.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af