Exclusive: Lyt til nye sange af Bobby Shams og Louis Valuta i den nye episode af Standard

Exclusive: Lyt til nye sange af Bobby Shams og Louis Valuta i den nye episode af Standard
Louis Valuta. (Foto: Lasse Bak Mejlvang)

Det er to meget flersidige og meget forskellige danske rappere, du kan høre ny musik fra i det nye afsnit af Standard – Soudnvenues hiphop-podcast. 

Først er der Louis Valuta, der var denne uges gæst, og hjalp med at forklare værterne Kristian Karl og Mads Viktor hvad det præcis er, der gør hiphop-sensationen 6ix9ine til hiphoppens største troll. Han havde hele to numre med: Det bouncy ‘Arigato’, der nærmest lød som et trappet sommerhit, og så det helt tunge ‘Plug Shit’, der lød som Valutas bud på en helt tung Lil Pump-sang.

Til sidst i udsendelsen kan du desuden høre et nyt track af København-rapperen Bobby Shams. Hans nye single ‘Bispebjerg’ er et spændende eksempel på, hvordan lyrisk hiphop og gaderap kan forenes på en spændende måde. Shams er allerede en mester i et spinde forskellige historier sammen, men her giver det tunge lydbillede hans historie en dybere dimension.

Du kan høre Louis Valuta-sangene ved 49:30 i det nye afsnit af Standard, og Bobby Shams ‘Bispebjerg’ ved 53:45. Men vi håber selvfølgelig høre hele podcasten!

Læs også: Mr. Xanax Bars: Hør Louis Valutas debut-mixtape ‘Tyve17’

Læs også: Standard Exclusive: Bobby Shams’ ‘Blå’ giver os Ukendt Kunstner-vibes

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af