Logic annoncerer nyt album i freestyle-video

Logic annoncerer nyt album i freestyle-video
Logic.

»Bringing that boom bap back for the rat pack«, slutter Logic en ny freestyle-video, som er blevet delt på rapperens Twitter. Kort forinden har han annonceret et nyt album, og hans ‘Young Sinatra 4’ er sat til at udkomme 28. september.

Selve Rat Pack-tematikken med crooner-legenden Sinatra bliver kørt videre fra en treenighed af mixtapes udgivet i 2011, 2012 og 2013, men der er nu sket rimelig meget siden da: Logic udgiver nemlig gerne mindst ét projekt om året.

Sidste år var det hans tredje officielle album ‘Everobody’, mens vi i år har fået mixtapet ‘Bobby Tarantino II’.

Se videoen forneden.

Læs også: Frygten for ‘hvidvaskning’: Er hvide rappere ved at overtage hiphoppen?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af