MellemFingaMuzik vil have dig med ud på dansegulvet – se videoen til den nye ‘AMG’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tiden hvor MellemFingaMuzik altid var synonym med minimalistisk, hård gaderap er forbi. For siden det stilskabende ‘Militant Mentalitet’-album fra 2015 har duoen bestående af Stepz og Branco udgivet en række ret forskellige singler.

Det tætteste på 2015-lyden var nok den seneste single ‘Farten‘, mens ‘Jackpot’ og ‘La Criminal’ var helt optimistiske sange om det gode liv og kærligheden. Nu går duoen en helt ny vej med ‘AMG’, der netop er udkommet sammen med en flot video.

Sangen har fortsat de nordafrikanske lyde og caribiske trommer, der præger en stor del af den danske hiphopscene lige nu, og som MellemFingaMuzik var med til at indføre i landet med deres feature på Gilli-sangen ‘C’est La Vie’ i 2015. Men der er også et elektronisk drop, der smager lidt af EDM.

Hvor MellemFingaMuziks tidligere musik altid har været meget inspireret af fransk rap, virker det her desuden til at nikke til tysk hiphop a la Summer Cems sommerhit ‘TMM TMM’, der har en lignende elektronisk side som ‘AMG’. Resultatet er, at den her sang nok er det mest dansegulvsorienterede, vi har hørt fra MellemFingaMuzik indtil videre.

Den seneste tids singler skulle eftersigende være taget fra MellemFingaMuziks kommende album, ‘Militant Mentalitet 2’, og det bliver spændende at se, hvilken lyd der dominerer dén udgivelse.

Læs også: MellemFingaMuziks nye single ‘Farten’ er deres hårdeste siden ‘Militant Mentalitet’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af