Ny supergruppe med Phoebe Bridgers, Julien Baker og Lucy Dacus deler tre sange og annoncerer ep

Ny supergruppe med Phoebe Bridgers, Julien Baker og Lucy Dacus deler tre sange og annoncerer ep
Boygenius. (Foto: Lera Pentelute)

En ‘supergruppe’ er historisk set noget for de afdankede, dem på tilbagetogt. Men i tilfældet Boygenius, navnet på en ny gruppe bestående af Phoebe Bridgers, Julien Baker og Lucy Dacus, er friskheden en helt anden. Den 9. november udkommer deres selvbetitlede ep ‘Boygenius’, og fra den har de nu delt hele tre singler.

De tre sange er konstrueret med hver sin kunstner som omdrejningspunkt. ‘Bite the Hand’, en opbyggende ballade, har Lucy Dacus i hovedrollen, ‘Stay Down’ er vanlig Julien Baker i sin lidende længsel, mens den den mere folkorienterede Phoebe Bridgers står for ‘Me & My Dog’. Få dybe tallerkener bliver opfundet i løbet af de tre sange, som ikke desto mindre rammer fine øjeblikke, når de tre darlings inden for alternativ rock krænger sig ud i dybfølt harmoni.

Trioen drager ikke på nogen decideret Boygenius-turné, men spiller ikke desto mindre en række fællesshows i USA til efteråret. Her til lands må man nøjes med solooptrædener, når Lucy Dacus på lørdag spiller til RECession Festival i Århus, og Julien Baker den 7. september gæster Hotel Cecil.

Læs anmeldelse: Lucy Dacus’ ‘Historian’

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af