Se Nicki Minaj spille den kontroversielle ‘Barbie Dreams’ og andre ‘Queen’-sange til MTV VMA

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der har godt nok været gang i skandalemaskinen rundt om Nicki Minaj de sidste dage. Først udgav hun det stærke album ‘Queen’, hvor hun på sangen ‘Barbie Dreams’ fortæller stort set alle nutidens store rapstjerner, at hun ikke er interesseret i dem.

Så solgte albummet langt under forventning, hvorefter Nicki Minaj anklagede Travis Scott for snyd – manden der lå nummer 1 på den amerikanske hitliste, hvilket forhindrede ‘Queen’ i at indtage dén plads. Specifikt var hun sur, på Travis Scotts superkendte kæreste Kylie Jenner, som hun mente havde hjulpet ham med at sælge flere album end hende.

Det førte så til, at Travis Scott og Kylie Jenner efter sigende ikke ville sidde tæt ved Nicki til VMA-showet, som det egentlig var meningen. I stedet rykkede de hen til Cardi B, som Nicki Minaj har et anstrengt forhold til. Rene high school-intriger.

Det så dog ikke ud til at forstyrre Nicki Minajs optræden, der fyrede en række ‘Queen’-numre af i en stort anlagt maraton. Vi fik både ‘Majesty’, det kontroversielle ‘Barbie Dreams’ og 6ix9ine-samarbejdet ‘Fefe’. Og så rappede hun en kort bid af ‘Ganja Burns’, som mange har tolket som et diss til Cardi B.

Det var et stærkt svar på scenen til den sidste tids mange kontroverser.

Læs også: Se alle vinderne fra nattens MTV Video Music Awards

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af