‘Stranger Things’-stjerne afslører overraskende inspirationskilde til sæson 3

‘Stranger Things’-stjerne afslører overraskende inspirationskilde til sæson 3
Jim Hopper (David Harbour) i 'Stranger Things' sæson to.

‘Stranger Things’ har aldrig lagt skjul på sin alenlange liste over inspirationskilder, der tæller alt fra Steven Spielberg til ‘Alien’ og Ghostbusters’. Og den kommende sæson tre er ingen undtagelse.

Nu vil Netflix-serien kaste lys på en mindre anerkendt 80’er-komedie med Chevy Chase i hovedrollen – og det var ikke just, hvad vi forventede.

I et interview med Variety udtaler ‘Stranger Things’-stjernen David Harbour, at den kommende sæson blandt andet vil have komedien ‘Fletch’ fra 1985 som referenceramme.

»Duffer-brødrene er så specifikke hvert år omkring filmene. Og ‘Fletch’ er en af de film, vi får lov til at lege med i den her sæson, hvilket man ikke ville forvente af ‘Stranger Things’ eller Spielberg-universet, og som man bestemt ikke ville forvente af en mørkere sæson«, fortæller Harbour, der spiller sheriffen Jim Hopper.

I ‘Fletch’ spiller Chevy Chase en graverjournalist, der får tilbudt en fyrstelig sum for at myrde en dødeligt syg millionær.

Der er allerede blevet spekuleret i, at forbindelsesleddet mellem ‘Stranger Things’ og ‘Fletch’ skal findes i den kommende sæsons nye karakter, Bruce (Jake Busey), der er journalist for Hawkins Post og beskrives som havende en tvivlsom moral og en syg humor.

‘Stranger Things’ sæson 3 har endnu ikke fået en premieredato, men forventes at lande på Netflix i løbet af sommeren 2019.

Læs også: Finn Wolfhard teaser nye ’Stranger Things’-karakterer hos Jimmy Fallon

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af