Finn Wolfhard teaser nye ’Stranger Things’-karakterer hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Årets Emmy Awards er på trapperne, og ’Stranger Things’ sæson 2 har modtaget hele 12 nomineringer, hvilket skabte stor jubel på filmsettet, da de blev offentliggjort midt under optagelserne til tredje sæson af den populære Netflix-serie. Finn Wolfhard (der spiller Mike) gik dog glip af klapsalverne, da han kom for sent den pågældende dag.

I ’The Tonight Show’ med Jimmy Fallon fortæller Wolfhard, at han lige netop missede offentliggørelsen, der blandt andet indebar en nominering i kategorien ’bedste dramaserie’. »Og jeg var sådan ’gør det lige igen. Denne gang for mig’« fortæller han spøgefuldt om miseren.

Wolfhard afslører desuden, at der er tilkommet flere nye medlemmer af castet på sæson 3 til Fallons store begejstring: »Det fik jeg hurtigt ud af dig« hvortil Wolfhard svarer »jeg er en åben bog for dig, Jimmy«. Hvem der er tale om, røber han dog ikke.

Tredje sæson forventes først at få premiere i 2019 og ikke til Halloween, som de to forrige sæsoner har haft tradition for. Ifølge Duffer-brødrene, der står bag serien, er der mere på spil i forhold til at indfri de tårnhøje forventninger, som de forrige sæsoner har udløst, og det er med til at forlænge produktionen.

Sidste år høstede serien fem Emmy-statuetter ud af seriens 18 nomineringer. Ved årets Emmy-uddeling er der dog flere andre favoritter i spil, blandt andre ’Game of Thrones’, der ligger i front med imponerende 22 nomineringer.

Vinderne af det 70. Emmy Awards bliver fundet den 17. september i Microsoft Theater, LA.

Læs også: Millie Bobby Brown adresserer mobning i takketale til MTV Movie & TV Awards: »Jeg vil ikke tolerere det«

Læs også: Emmy-nomineringer – Nikolaj Coster-Waldau og ’Game of Thrones’ hædres, mens ’Killing Eve’ og ’Twin Peaks’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af