Millie Bobby Brown adresserer mobning i takketale til MTV Movie & TV Awards: »Jeg vil ikke tolerere det«

Millie Bobby Brown adresserer mobning i takketale til MTV Movie & TV Awards: »Jeg vil ikke tolerere det«
Millie Bobby Brown som Eleven i 'Stranger Things'.

I sidste uge valgte skuespiller Millie Bobby Brown at slette sin Twitter-konto, efter at flere redigerede billeder, der fik hende til at fremstå homofobisk, samt hashtagget #TakeDownMillieBobbyBrown gik virale på den sociale medieplatform.

Det blev adresseret til nattens MTV Movie & TV Awards, hvor hun vandt en pris for sin præstation som Eleven i ’Stranger Things’. I sin takketale tog den 14-årige skuespillerinde stor afstand til den mobning, hun selv er blevet udsat for af internet-trolls.

»Jeg ved, at der er mange unge mennesker, som ser med – og også voksne. De kunne nok godt bruge den samme påmindelse, som jeg har fået«, siger hun i en præ-optaget video, da hun ikke kunne være med til showet.

»Hvis ikke du har noget pænt at sige, så lad være. Der burde ikke være plads i verden til mobning, og jeg vil ikke tolerere det. Det burde ingen af jer. Hvis du har brug for en påmindelse om, hvor meget du er værd, så du kan hæve dig over hadet, så skriv til mig på Instagram«.

På trods af at Browns personlige Twitter-profil nu er slettet, er hendes anti-mobning-profil stadig online. Se hele hendes takketale i videoen herunder:

Læs også: Millie Bobby Brown blandt verdens 100 mest indflydelsesrige personer – som historiens yngste

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af