Millie Bobby Brown sletter sin Twitter-konto efter homofobiske memes

Millie Bobby Brown sletter sin Twitter-konto efter homofobiske memes
Millie Bobby Brown i 'Stranger Things'. (Foto: Netflix)

I går kunne The Wrap henlede opmærksomheden på, at ’Stranger Things’-stjernen Millie Bobby Browns Twitter-profil ikke længere eksisterer, og flere er kommet frem til, at det skyldes en bølge af homofobiske memes, der er taget til på det sidste.

Tilbage i november begyndte internet-jokesters at photoshoppe billeder af den 14-årige skuespiller, der fik hende til at fremstå homofobisk, og de fik nyt liv i juni måned, som er dedikeret til Pride. Et eksempel kan ses i bunden af artiklen.

Disse memes stemmer naturligvis ikke overens med virkelighedens Brown, der bar en LGBT-broche til sidste års MTV Awards og desuden har lavet en separat Twitter-konto (som stadig er aktiv) dedikeret at stoppe mobning.

Det mest mærkværdige ved situationen er, at det ifølge flere på Twitter i høj grad er LGBT-personer, der har holdt memet i live som en intern joke.

Læs også: Millie Bobby Brown blandt verdens 100 mest indflydelsesrige personer – som historiens yngste

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af