50 Cent i Royal Arena var en kæmpe katastrofe

50 Cent i Royal Arena var en kæmpe katastrofe
Fotografer var ikke tilladt i Royal Arena – her er 50 Cent i New York. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Det værste var, at 50 Cent ikke engang virkede som om, han prøvede.

Den muskuløse (tidligere) megastjerne flashede sit karakteristiske skurke-smil en gang i mellem i Royal Arena, men hvor han i gamle dage virkede som om, han grinte af alle de fjender, der ikke kunne røre ham, var det nu som om, han bare lo af sit eget elendige show.

For rapperens jubilæumskoncert for klassikeren ‘Get Rich Or Die Tryin’ var simpelthen katastrofal. Vokalen var helt mudret, og 50 havde svært ved at levere linjerne, selv om han havde hele to backup-rappere med. Samtidig var der en relativt kaotisk trommeslager, der bidrog til at fordreje de minimalistiske beats, 50 Cent typisk bruger. Og så var der hele to guitarister, der rendte rundt på scenen helt uden funktion.

Den sløve energi smittede af på publikum. For selv om det var lørdag aften, og der var godt fyldt ud i salen, fes energien hurtigt ud. Der var et specielt moment i begyndelsen af koncerten, da lighterne blev hevet frem til den fantastiske ‘Many Men’, men i takt med, at man begyndte at opfatte, hvor elendig en performance 50 Cent leverede, mistede de fleste interessen. Da den forhenværende hiphopkonge spillede storhittet ’21 Questions’ kvitterede Royal Arena med total indifferens, og selv signatursangen ‘In Da Club’ fik nærmest ingen reaktion, utroligt nok.

New York-rapperen gjorde heller ikke sig selv nogen tjeneste med sit sangudvalg. Hans største tracks som ‘If I Can’t’, ‘Disco Inferno’ og Game-samarbejderne ‘How We Do’ og ‘Hate It Or Love It’ blev leveret i amputerede versioner som et mislykket medley, og i stedet brugte han første halvdel af koncerten på nyere materiale, som stort set ingen kendte. Da rapperen vendte tilbage for at spille ekstranumre efter en iscenesat afsked, virkede det nærmest som om, publikum var skuffede, fordi de håbede, at den her koncert var overstået. Næsten alt gik galt.

»Are you entertained?«, råbte 50 Cent på et tidspunkt, som med reference til filmen ‘Gladiator’. Men rapperen var langt fra at være den majestætiske hiphop-gladiator, han var engang. Nu virker han mere som en afdanket kejser, der har siddet lidt for længe og drukket rødvin, mens han har hvilet sig på sine laurbær.


Kort sagt:
50 Cents koncert i Royal Arena var en total katastrofe. Vokalen var mudret, bandet fordrejede hans beats, og publikum mistede hurtigt interessen. Man vidste, den er helt gal, når selv signatursangen ‘In Da Club’ blev mødt med total indifferens.

Læs også: 6ix9ine disser Chief Keef på ny sang med 50 Cent – se videoen til ‘Get the Strap’

50 Cent. Koncert. Royal Arena.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af