6ix9ine disser Chief Keef på ny sang med 50 Cent – se videoen til ‘Get the Strap’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6ix9ine har i længere tid venne-flirtet med 50 Cent på sociale medier. Rapperen med det regnbuefarvede hår har den seneste tid startet beefs med alle fra Chief Keef til YG, og ligesom 50 Cent gjorde i sin tid, har han udnyttet alle konflikterne for at få mere opmærksomhed.

Det imponerede mentoren og fik 50 Cent til at skrive, at han mistænkte 6ix9ine for at være sin søn. Dén bold greb den yngre rapper hurtigt og sagde, at han var sikker på, 50 var hans far. Nu har det uventede venskab resulteret i sangen ‘Get the Strap’, der er opkaldt efter 50 Cents nyeste catchphrase og også gæstes af Uncle Murda og Casanova.

I videoen kan du blandt andet se 6ix9ine hænge ud af vinduet af en politibil med en maskinpistol i hånden, mens han bliver jagtet af nogle bøller, der har en mistænkelig lighed med bandemedlemmer fra Los Angeles. Måske et nik til beefen med L.A.-rapperen YG?

Samtidig har 6ix9ine brugt ‘Get the Strap’ til at fyre de nyeste skud af i sin beef med Chicago-rapperen Chief Keef. Han citerer nemlig dennes linjer fra ‘Faneto’ i slutningen af sit vers. Men hos Tekashi 6ix9ine, som rapperen også kaldes, lyder de sådan her: »You some ‘gas what I smoke, nigga’ / nah, on this dick your mother choke, nigga«. Hårde sager, må man sige.

Helt bogstavelig talt blev der faktisk også affyret skud, da musikvideoen til ‘Get the Strap’ skulle optages. Her var der nemlig et driveby-skyderi ved settet, men ingen blev såret. Nu er videoen altså udgivet.

Både 50 Cent og 6ix9ine kommer til Danmark i den nærmeste fremtid. 50 Cent spiler i Royal Arena 15. september, mens 6ix9ine gæster Train i Aarhus 11. september og Store Vega i København 12. september

Læs også: Drive-by-skyderi skaber kaos til 6ix9ine og 50 Cents musikvideo-shoot

Lyt til podcast: Tekashi-cast i Standard #31: 6ix9ine har trollet sig helt til tops

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af