Anya spiller nyt nummer fra kommende album – se den intime optræden med ‘Faith’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den 11. og 12. oktober spiller Anya sine hidtil eneste efterårskoncerter på henholdsvis Atlas i Aarhus og i DR Koncerthuset i København. Som opvarmning har hun delt en intim liveudgave af nummeret ‘Faith’, som vil være at finde på debutalbummet, der forventes ude i starten af næste år.

I foråret udgav Anya singlen ‘Avalanche’, som signalerede en mere rendyrket popvej for den danske sangerinde, og hun udtalte i den forbindelse, at hun havde »omfavnet det store, bankende pophjerte« på det nye album.

På ‘Faith’ – i hvert fald i denne liveudgave – tages tempoet drastisk ned sammenlignet med den bombastiske ‘Avalanche’, og kompositionen er mere barberet, mere vokalcentreret. Det skaber intimitet og skrøbelighed i nummeret, som kredser omkring sangskriveremne nummer et: Den bristede kærlighed.

I sidste uge var der yderligere gode nyheder til Anya-fans, da hun på sin Facebook-side kunne meddele, at hun nu er færdig med sin kandidat i jura: »Nu handler det udelukkende om musikken. Ingen forstyrrelser«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af