Anya går rendyrket pop, laver en banger

Anya går rendyrket pop, laver en banger
Anya.

Man skal efterhånden helt tilbage til 2015 for at finde Anyas debut-ep ‘The Credit’, men nu skulle debutalbummet altså være på trapperne med en udgivelsesdato i anden halvdel af 2018.

Dengang cementerede Anya sig som en ny, intim stemme på den danske r’n’b-scene, men siden da har hun med forskellige virkemidler inkorporeret mere og mere af den rendyrkede popmusik i sit udtryk. Og nu går hun (næsten) hele planken ud med sin nye single ‘Avalanche’: En klassisk bragende, uhøjtideligt bombastisk og ret umiddelbar fantastisk pop-banger komplet med c-stykke og et omkvæd, der vækker minder om det, norske Sigrid har stor succes med for tiden.

Og man kan regne med meget mere pop på det kommende album.

»Jeg har arbejdet på det her album i virkelig lang tid, og fordi de nye sange er noget anderledes, end hvad jeg tidligere har lavet, føler jeg, at jeg har samlet alle trådene og omfavnet det store, bankende pophjerte, jeg har i mig«, fortæller Anya i en pressemeddelelse.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af