Benny Jamz og Kesi drømmer om privatfly og de helt store penge på ‘Tjep’

Benny Jamz og Kesi drømmer om privatfly og de helt store penge på ‘Tjep’
Kesi og Benny Jamz. (Foto: Samy Khabthani/Red Bull Content Pool)

Det er Kesis fødselsdag i dag, og måske er det det, som Nørrebro-rapperen og hans B.O.C.-kompagnon Benny Jamz fejrer på ‘Tjep’. Det er nemlig en optimistisk og melodisk sang, der handler om at drømme om privatfly og tjene store summer.

‘Tjep’ er krediteret som en Benny Jamz-sang med et Kesi-feature, og nummeret viser endnu en ny retning for den dreadlockede rapper og sanger. For sidste års ‘Allesammen alene’ med Gilli var en sørgmodig og eftertænksom ghetto-klagesang, mens den kun et par måneder gamle ‘Spark’ var en hyldest til Jamz’ yndlings-urter. Nu får vi altså en mere rendyrket hiphopsang (selv om melodierne også er pænt poppede) med stærke vers fra Jamz og Kesi.

Sangen er som nævnt Benny Jamz’ andet soloudspil i år, men derudover har den karismatiske rapper også udgivet en ep med gruppen Molo, der også består af Gilli samt Branco og Stepz fra MellemFingaMuzik. Tidligere i år gæstede han desuden Kesi-singlen ‘Nye produkter’ og dukkede endda op på Basims ‘Tilfældigt’.

Læs interview med Benny Jamz: »Vi er alle sammen vokset op i det, som du kan kalde ghetto-Danmark«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af