Eminem deler første ’Kamikaze’-video – ser fiaskoen i øjnene på ’Fall’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I fredags overraskede Eminem os alle sammen ved at udgive pladen ’Kamikaze’ helt uden varsel. Tematisk kredser albummet mest af alt om et forsøg på oprejsning efter sidste års fiasko med ’Revival’, og netop dette er også temaet i den første billedside fra projektet til nummeret ’Fall’.

I videoen til nummeret, der gæstes af Bon Ivers Justin Vernon, konfronteres Eminem med den massive kritik, der haglede ned over ’Revival’, mens han forsøger at flygte fra og gemme sig for sine dæmoner og kritikere, der æder ham op som onde ånder. Til slut er det som om, ondskaben har opslugt Em, der med kulsorte øjne knuser ’Revival’-albummet under sig.

’Fall’ har siden udgivelsen i fredags været genstand for en hel del knapt så positiv opmærksomhed, da den rummer en linje, hvor Eminem kalder Tyler, the Creator en »faggot«. Et lavt skud, der har mødt massiv kritik – ikke mindst fra nummerets egen gæst, Justin Vernon, der har opfordret til at »dræbe sangen«.

Læs også: Eminems homofobiske Tyler, the Creator-diss er det mest deprimerende, jeg har hørt i 2018

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af