Justin Vernon er ikke fan af sit Eminem-samarbejde: »Vi skal dræbe nummeret«

Justin Vernon er ikke fan af sit Eminem-samarbejde: »Vi skal dræbe nummeret«
Justin Vernon.

I går surprise-udgav Eminem albummet Kamikaze, og det bød blandt andet på et samarbejde med Bon Iver’s Justin Vernon på nummeret ‘Fall’, der går i struben på kollegaen Tyler, the Creator.

Men Vernon er ikke selv tilfreds med samarbejdet, fortæller han på Twitter. Faktisk prøvede han at få nummeret ændret på grund af Eminems diss af Tyler, the Creator, som Eminem kalder en »faggot«. Det skal blandt andet ses i lyset af, at Tyler langede ud efter Eminems samarbejde med Beyoncé på sidste års ‘Walk on Water’ i et Tweet.

»Jeg var ikke i studiet til Eminem-nummeret. Det kom fra en session med BJ Burton og Mike Will. Jeg er ikke fan af budskabet. Det er træt. Jeg bad dem om at ændre nummeret, men de ville ikke gøre det«, skriver Vernon blandt andet på Twitter.

Sangeren, som leverer hooket på ‘Fall’, skriver dog, at Eminem er en af de bedste rappere nogensinde, men at han ikke bør bruge sin tid på at kritisere ungdommen.

»Det er tid til at lytte, tid til at handle. Ikke tid til nedværdigelser. Jeg ville ønske, de havde lyttet, da vi bad dem om at ændre det«, fortsætter sangeren på Twitter, inden han definitivt bekendtgøre, at nummeret bør blive begravet:

»Jeg tog fejl, og vi skal dræbe nummeret«.

Læs også: Vores førstehåndsindtryk af Eminems nye album ‘Kamikaze’ – sang for sang

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af