Eminem om Machine Gun Kelly i nyt interview: »I gotta answer this motherfucker«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Om Eminem fortsat er kunstnerisk relevant kan diskuteres. At Eminem (stadig) kan sætte alvorligt gang i hiphopverdenen er indiskutabelt. Siden han i forrige uge slap ‘Kamikaze’ ud af det blå, har det halve rapmiljø stået klar med en replik. Nu åbner Eminem selv op for snakken i et langt interview med rapperen og radioværten Sway.

Mod slutningen af interviewet (som er blevet splittet op i flere dele, og dette udgør den første) teases der i bedste cliffhanger-stil til næste afsnit. Sway spørger ind til Eminems forskellige konflikter, herunder Joe Budden og Machine Gun Kelly, og selv om det som seer er svært at danne sig et nøjagtigt overblik over spørgsmål/svar-rækkefølgen, fordi denne del er så tydeligt redigeret, lukkes afsnittet af med en vidunderlig kontant Eminem-kommentar om MGK:

»I gotta answer this motherfucker«.

Det må nødvendigvis indvendes, at det er en smule uklart, om Eminem her taler om at svare tilbage på MGK’s nye ‘Rap Devil’-disstrack, eller om der blot er tale om MGK’s Eminem-dissende linjer på Tech N9nes ‘No Reason’ fra i år, hvortil Eminem jo allerede har svaret med ‘Not Alike’ fra ‘Kamikaze’. Vi håber selvfølgelig på det første.

Store dele af interviewet bruges på at diskutere Eminems forskellige album. Herunder også den udskældte ‘Revival’-plade fra sidste år, som Eminem bestemt ikke vil være foruden, for »uden den kunne han ikke have lavet ‘Kamikaze’«. Mindre barmhjertig er han i sin vurdering af den ellers mere fan-populære ‘Relapse’ fra 2009:

»Relapse er et album, jeg har vendt tilbage til og krummet tæer over. Som i: »Jesus Christ, jeg anede ikke, at jeg lavede så mange accenter««, siger han med klædelig portion refleksion.

Det vides ikke endnu, hvornår næste del af interviewet udgives.

Læs også: Eminems homofobiske Tyler, the Creator-diss er det mest deprimerende, jeg har hørt i 2018.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af