Eminem taler ud om sit homofobiske Tyler, the Creator-diss: »Det gik måske for vidt«

Eminem taler ud om sit homofobiske Tyler, the Creator-diss: »Det gik måske for vidt«
Eminem.

Da Eminem for to uger siden som et lyn fra en skyfri himmel gjorde ’Revival’-comeback med albummet ’Kamikaze’, slog han ned på rundt regnet alt og alle i musikbranchen. Dog var der ét diss på det exceptionelt vrede nummer ’Fall’, der skilte sig ud, og det var stilet til Tyler, the Creator: »Tyler create nothin’, I see why you called yourself a faggot, bitch«.

Linjens eksplicitte homofobiske indhold blev mødt med massiv kritik, og det blev endda censureret på både YouTube og Spotify. I et nyt interview med rapper og radiovært Sway (tredje del af en mindre interviewrække) svarer Eminem på kritikken og indrømmer, han selv havde sine betænkeligheder ved linjen.

»Jeg tror, at ordet, jeg kaldte ham på det nummer, var en af de ting, hvor jeg følte, det måske gik for vidt. I mit forsøg på at såre ham gik det op for mig, jeg sårede mange mennesker ved at sige det. Det var en af de ting, jeg blev ved med at gå tilbage til og tænke: ’Jeg har det ikke godt med det her’«.

Eminem forklarer desuden i interviewet, hvorfor Tyler blev offer for et diss i første omgang. Både Tyler og Earl Sweatshirt havde udtalt sig kritisk om Eminem og hans nutidige relevans. Han taler om en kommentar fra Earl Sweatshirt om, at hvis man stadig fulgte Eminem, drak man for meget Mountain Dew. Han peger endvidere på et par gamle Tyler-tweets om ’Shady XV’ og hans kritik af Beyoncé-samarbejdet på ’Walk on Water’ – sidstnævnte skulle have været dråben, der fik bægret til af flyde over for Em.

»Jeg havde det sådan: Virkelig!? What the fuck, I var lige på tour med os, vi hang ud, vi havde det sjovt, lavede jokes«, siger Eminem i interviewet, der kan ses i fuld længde herunder.

Læs kommentar: Eminems homofobiske Tyler, the Creator-diss er det mest deprimerende, jeg har hørt i 2018

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af