Lana Del Rey annoncerer album ’Norman Fucking Rockwell’ med blændende ny single: ’Venice Bitch’

Lana Del Rey annoncerer album ’Norman Fucking Rockwell’ med blændende ny single: ’Venice Bitch’
Lana Del Rey. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

I sidste uge begyndte Lana Del Rey at varme sit publikum op til sit kommende sjette album med dets førstesingle ’Mariners Apartment Complex’. Nu er den nostalgiglade sangerinde klar med endnu en skæring fra det kommende projekt i form af single nummer to under titlen ’Venice Bitch’. I samme ombæring med udgivelsen afslører Del Rey, at albummet får titlen ’Norman Fucking Rockwell’, og at det lander i begyndelsen af 2019 via Interscope.

Det nye nummer er en drømmende ballade båret af småpsykedeliske elektriske guitarflader og syrede synthsoloer. Nummeret adskiller sig på mange måder fra den Lana Del Rey, vi kender, som gerne giver sig ud i dramatiske, men alligevel lettere afkodelige, skarptskårne popballader. Denne gang har Del Reys mystiske, ærkeamerikanske retro-univers fået en helt ny ro over sig, som hun i selskab med producer Jack Antonoff hengiver sig til nærmest hallucinerende stemninger. Et samarbejde, der med så frugtbart et resultat på ‘Venice Bitch’ bliver særdeles spændende at følge på resten af det kommende album.

Lana Del Rey fortæller om singlen: »Jeg spillede den for mine managere og sagde: ’Yeah, jeg tror, det her er singlen, jeg gerne vil sende ud’. Og de sagde: ’Den er 10 minutter lang. Laver du sjov med os? Den hedder ’Venice Bitch’. Hvorfor gør du det her mod os? Kan du lave en tre minutter lang normal popsang?’. Jeg sagde: ’Slutningen af sommeren, folk vil bare gerne køre rundt i ti minutter, forsvinde i noget elektrisk guitar’«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Fejl: Argumentet 'posts' er ikke sendt med