Thirty Seconds to Mars’ cover af Juice WRLD er det værste på internettet i dag

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Juice WRLD har med ‘Lucid Dreams’ stået for et betragteligt bidrag til sommerens spillelister. Og øjensynligt er den heller ikke gået Jared Letos lange lokker forbi. I hvert fald har han og kumpanerne i Thirty Seconds to Mars kastet sig over netop ‘Lucid Dreams’ i et cover til BBC’s Live Lounge, hvor de såmænd også får Khalid og Normanis ‘Love Lies’ og Post Malones ‘Better Now’ inkorporeret i samme finurlige omgang.

Resultatet er blandet. Bandet spiller fint. Overgangene mellem sangene er anstændige. Og koret i baggrunden er toppen. Men Jared Leto, hvis væsen jeg ellers intet har imod, crooner sig simpelthen helt til top på corny-meteret. Med sin bizarre artikulering og meget lidt vakse udklædning gør han det mere end svært at holde af ham i videoens tre og et halvt minut.

Især står sekvensen mellem 1:38 og 1:42, hvor Leto med forvrænget mundtøj ‘åh’-er ind over det glimrende kor, tilbage som helt uforglemmeligt kikset.

I kommentarfeltet får Jared Leto og co. ellers ikke så lidt kærlighed for deres cover. Fra »This is genius!« over »Is it just me or he’s so damn HOT. Even with pink wierd outfit«. Det må være ægte fans (af Leto og 30 Seconds to Mars – ikke af Juice WRLD og Post Malone).

Læs også: RIP Jared Leto: Du har nu officielt kørt karrieren i sænk

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af