Drake taler ud om sin beef med Pusha-T og Kanye: »Det her er ikke noget, jeg nogensinde ønsker at blive husket for«

Drake taler ud om sin beef med Pusha-T og Kanye: »Det her er ikke noget, jeg nogensinde ønsker at blive husket for«
Drake. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Der var forbløffende tavst fra Drakes side, da Pusha-T udgav det brutale diss-track ‘The Story of Adidon’. Men i går talte den canadiske rapper endelig åbent om den voldsomme beef, som stjal overskrifterne over sommeren, da han gæstede LeBron James og Maverick Carters HBO-serie ‘The Shop’.

Drake bekræfter blandt andet, at han indspillede et modsvar til ‘The Story of Adidon’, hvor han sagde »forfærdelige ting«, som han i sidste ende valgte ikke at udgive.

»Jeg kom hjem og lyttede til det igen, og indså, ‘mand, det her er ikke noget, jeg nogensinde ønsker at blive husket for. Det her er ikke engang en sti, jeg har lyst til at gå ned ad’«, siger Drake blandt andet om diss-tracket, der aldrig så dagens lys.

»Rap purister og folk, som elsker konfrontation, elsker at sige, ‘der er ingen regler omkring det her lort (beefs, red.)’. Men der er fucking regler. Jeg vidste, at der ville komme noget frem omkring min søn. De var nødt til at tilføje det om den dårlige far for at få det til at virke mere appellerende. Det er fint nok. […] men at ønske min ven, der har MS, død… Jeg studerer rap battles til dagligt. Når du nævner forsvarsløse mennesker, som er syge og på hospitalet, som er gået bort, så synes jeg bare, der er en pris, man skal betale. Det er ovre! Nogen kommer fucking til at slå dig i dit fucking ansigt«, uddyber rapperen om T’s diss-track.

Han han dog også nogle rosende ord til Pusha-T og ‘The Story of Adidon’. Sådan da: »Sangen var skrald, synes jeg, men det var noget af et skaktræk«, siger Drake.

Senere i episoden fortæller Drake, hvordan hans beef med Kanye begyndte. Han siger blandt andet, at Kanye inviterede ham til Wyoming for at arbejde på ‘Lift Yourself’, men at Kanye aldrig afslørede, at han havde planer om at udgive et album. I stedet bad han Drake om at være fuldkommen transparent omkring hans kommende album ‘Scorpion’ og dets udgivelsesdato.

»Jeg er i Wyoming. Jeg spiller med ham 14. marts. Jeg sender ham et billede af min søn. Jeg fortæller ham, at jeg har problemer med min søns mor«, fortæller Drake, og hentyder til, at Kanye gav Pusha-T oplysningerne til ‘The Story of Adidon’, mens han også insinuerer, at Kanye med vilje lagde hans fem G.O.O.D Music-udgivelser omkring ‘Scorpion’.

Se klip fra programmet herunder. Afsnittet af ‘The Shop’ med Drake udkommer med nogle dages forsinkelse på HBO Nordic.

Læs også: Kanye West irettesætter Drake i episk Instagram-rant

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af