Hennedub har produceret den nye single fra canadisk Eminem-darling – hør ‘Imported’

Hennedub har produceret den nye single fra canadisk Eminem-darling – hør ‘Imported’
Hennedub. (Foto: Samy Khabthani)

Den danske stjerneproducer Hennedub har for længst overtaget Danmark med hits som Gillis ‘Rica’, Kesis ‘Kom over’ og senest ‘Su Casa’ med både Gilli og Kesi. Men det seneste års tid har han boet i Los Angeles for at prøve at bryde igennem globalt. Og nu lader det til, at den plan er begyndt at bære frugt.

Det canadiske r’n’b-stjerneskud Jessie Reyez har nemlig netop udgivet ‘Imported’, der er produceret af (you guessed it) Hennedub! ‘Imported’ er en blidere r’n’b-sang, der endnu engang viser den danske producers flersidighed. For hans lyd har sjældent lydt så afdæmpet som her.

Jessie Reyez har længe boblet i r’n’b-undergrunden, men har især fået opbygget momentum det seneste års tid. Her har hun blandt andet været på turné med PartyNextDoor og også spillet i København. Senest har hun desuden gæstet hele to sange på Eminems album ‘Kamikaze’. Så hun er i dén grad en kunstner, der er på vej frem.

Sangen markerer første gang, Hennedub for alvor får hul igennem i USA som producer på en større udgivelse. Det er ikke nemt at bryde igennem derovre, som produceren også forklarede i vores interview med ham. Men ‘Imported’ ligner et meget lovende skridt frem.

Samtidig har Hennedub jo også udsendt et par sange under eget navn herhjemme i form af ‘Umage’ med Kesi og Skinz samt ‘Holder fast’ med Gilli og Lukas Graham.

Læs interview: Hennedub går i Calvin Harris og DJ Khaleds fodspor: »Bortset fra, at jeg ikke lige kommer til at råbe så meget«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af