Kanye West slipper ny ’Yandhi’-dato i skørt interview: De fem sidste album var »superhelte-rehabilitering«

Kanye West slipper ny ’Yandhi’-dato i skørt interview: De fem sidste album var »superhelte-rehabilitering«
Kim og Kanye. (Foto: Larry Busacca/Getty Images)

I lørdags måtte vi vente forgæves på det nye Kanye West-album ’Yandhi’. Kanye teasede udgivelsesdatoen så sent som for to uger siden, og han bekræftede den endda lige op til weekenden, men den eneste omgang Kanye, vi måtte tage til takke med i lørdags, var en besynderlig optræden i ’Saturday Night Live’.

Nu har både Kanye og hans hustru Kim Kardashian dog bekræftet, at ’Yandhi’ er på trapperne – og det udkommer helt præcist den 23. november på den såkaldt Black Friday. »Tro mig, det er værd at vente på«, lyder det i et tweet fra Kardashian.

Helt lige så mundret en udmelding har vi naturligvis ikke fra Kanye, der i stedet har givet et kort og relativt skørt interview til TMZ, hvor han forklarer forsinkelsen.

»Jeg havde ikke færdiggjort det. En person fra min management-stab foreslog – fordi albummet er så godt, jeg begyndte at inkorporere lyde, du aldrig har hørt før. Koncepter, folk ikke taler om. Vi har koncepter som at tale om body shaming, og kvinder, der bliver set ned på pga. hvor mange, de har været i seng med. Det er bare et helt Ye-album, og de fem album, jeg udgav tidligere, var ligesom… superhelte-rehabilitering. Nu er alien-Ye helt tilbage, af medicinen, træner, trækker så meget frisk luft som muligt, tænker, gør og er ham selv. Og når jeg siger, jeg er mig selv, mener jeg ikke, jeg er Donald Trump. Det betyder, jeg er mig, og jeg er punk, og jeg kan have alt på, for jeg er en gud«.

Herpå følger så en længere udlægning af, hvilke vilde outfits, han ville kunne iklæde sig, inden han fortæller, han tager til Afrika for at optage. »Vi skal til det, man kender som Afrika – jeg er nødt til at fine ud af, hvad det rigtigt hedder, tage fat i mulden og være og lave mad, fem måltider om dagen«.

Se det fulde interview med guldkorn på stribe herunder.

Læs kommentar: Kanye West var ’Saturday Night Live’s dårligste joke

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af