Pete Davidson om Kanyes Trump-tale: »Psykisk sygdom er ikke en undskyldning for at opføre sig som et røvhul«

Pete Davidson om Kanyes Trump-tale: »Psykisk sygdom er ikke en undskyldning for at opføre sig som et røvhul«
Pete Davidson i 'Saturday Night Live'.

Kanye West har været ugens vel nok mest omtalte person, efter han kaprede sidste weekends sæsonpremiere‘Saturday Night Live’ med en Make America Great Again-hat og en pro-Trump-tale. Adskillige prominente mennesker har talt ud imod Kanye, mens stjernen selv har slettet sin Twitter og Instagram i kølvandet på den store kontrovers.

I denne uges Weekend Update taler ‘SNL’-medlemmet Pete Davidson ud om Kanyes opførsel. Han siger blandt andet, at han ville ønske, han personligt havde bedt Kanye om at fjerne sin MAGA-hat.

»Det Kanye sagde, efter vi var færdige med at sende i sidste uge, var en af de værste, mest akavede ting, jeg har set her, og jeg har altså set Chevy Chase snakke med en praktikant«, siger Davidson i indslaget.

Han opfordrer desuden Kanye til at begynde at tage sin medicin igen og påpeger ud fra egen erfaring, at »psykisk sygdom ikke er en undskyldning for at opføre sig som et røvhul«.

Det rammende indslag afsluttes med Davidsons introduktion af en kasket med teksten »Make Kanye 2006 Again«, og Davidson der spørger »Hvor er albummet?!«

Læs også: Kanye West var ’Saturday Night Live’s dårligste joke

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af