Post Malone og Swae Lee passer perfekt sammen på ‘Sunflower’ fra ny Spiderman-film

Post Malone og Swae Lee passer perfekt sammen på ‘Sunflower’ fra ny Spiderman-film
Post Malone. (Foto: Rich Fury/Getty Images for Bud Light)

Siden verdenshittet ‘Unforgettable’ med French Montana har Swae Lee fra Rae Sremmurd forvandlet sig fra kæk rapper til suverænt smooth falset-sanger. Post Malone har derimod længe skabt nogle af de største hits på planeten med sin skælvende vibrato-vokal.

Det er altså to af hiphoppens mest unikke stemmer, der nu mødes på sangen ‘Sunflower’ fra soundtracket til den animerede film ‘Spider Man: Into The Spider-Verse’. Og de to fungerer forudsigeligt nok perfekt sammen. Swae Lees vokal svæver højt oppe i skyerne, mens Post Malone står for at give sangen mere følsom patos.

Begge rappere har desuden udgivet album tidligere i år.

Post Malones ‘Beerbongs & Bentleys’ slog en række streaming-rekorder, mens Swae Lee har stået bag solodebuten ‘Swaecation’, som, udover at være en af årets mest undervurderede udgivelser, også er en del af et trippel-album (!) af Rae Sremmurd.

Udover gennem musik har den (i øvrigt koncertaktuelle) Post Malone også skabt en række mere kuriøse nyheder på det seneste. Han har således først været ved at styrte ned med et fly, og reageret på det med pænt meget humor og overskud. Og senest har han sendt Twitter ud i et mindre meltdown – ved at få en ny frisure.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Post Malones måde at lave musik på er den mest chill nogensinde

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af