Post Malones ‘Beerbongs & Bentleys’ slår vild Spotify-rekord

Post Malones ‘Beerbongs & Bentleys’ slår vild Spotify-rekord
Post Malone. (Foto: Maury Phillips/Getty Images)

Smukfest-aktuelle Post Malone megahittede sidste år med ‘Rockstar’ feat. 21 Savage, og denne sang var populær så længe, at den endte med at holde Spotifys førsteplads længere end nogen anden sang nogensinde har kunnet prale af.

Og Post fortsætter bare med at slå rekorder på Spotify. Da ‘Beerbongs & Bentleys’ udkom i fredags, var det ikke blot dagens mest streamede album på Spotify, men det fik også flere streams end noget album nogensinde før har kunnet prale af at få på sin udgivelsesdag.

Hele 78.744.748 streams blev det til på blot 24 timer i følge Spotify (tallet er summen af antal streams af de individuelle tracks). Omkring 60 procent af disse kom fra USA, hvor albummet også slog den nationale Spotify-rekord for antal streams på udgivelsesdagen.

Det er alligevel lidt af en overraskelse, at Post Malone har kunnet få flere streams end både J. Cole, Drake og Kendrick Lamar kunne på deres udgivelsesdatoer – han havde endda færre tracks på sit album end Drake havde på ‘More Life’ (men stadig 18 stykker…).

Læs også: Post Malones ‘Rockstar’ havde oprindeligt nogle helt andre gæster

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af