Quavo bekræfter, Migos har samarbejdet med Kanye West på ’Yandhi’

Quavo bekræfter, Migos har samarbejdet med Kanye West på ’Yandhi’
Quavo. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

I anledningen af Qauvos solodebut, der landede forrige fredag under titlen ’Quavo Huncho’, lagde Migos-kongen forleden vejen forbi L.A.-radioprogrammet ’The Cruz Show’.

Undervejs i interviewet blev Quavo udspurgt om, om han og Kanye West havde gang i noget sammen for tiden. Kanye, der efter eget udsagn for tiden er i Uganda (»det, vi kender som Afrika«) for at færdiggøre indspilningerne af sit kommende album ’Yandhi’, har ifølge Quavo rakt ud efter Migos-crewet i processen.

»Vi lavede et nummer til ham til ’Yandhi’«, bekræfter Quavo kort og kontant. Hvorvidt nummeret lander på den endelige trackliste, ville (eller kunne) han dog ikke udtale sig om.

Foruden solodebuten kom den veloplagte sludder også omkring navne som Jay-Z, Will Smith (»he can rap for sure«) og samarbejdet med Madonna og Cardi B på ’Quavo Huncho’. Se det fulde interview herunder.

Læs anmeldelse: Migos-kongen Quavo går solo, men så ikke helt alligevel

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af