Roskilde Festival afslører The Cure som hovednavn til 2019

I sidste uge blev programmet kickstartet med 12 friske navne, og i dag tilføjer Roskilde Festival så et nyt hovednavn til næste års plakat: Britiske The Cure vender tilbage til Dyrskuepladsen.

Rockbandet med Robert Smith i front er blevet tildelt en særlig ære, da The Cure har fået til opgave at spille den allersidste koncert på Orange Scene under næste års festival – det kommer til at foregå lørdag nat, og gruppens blanding af postpunk, new wave og gotisk pop bliver altså de sidste toner på festivalens største scene i 2019.

Ifølge en pressemeddelelse har The Cure selv bedt om lukketjansen, og gruppen er da også kendt for at levere koncerter ud over det sædvanlige. Da de senest gæstede Orange Scene i 2012 blev publikum trakteret med en tre timer lang koncert, som vores anmelder kastede topkarakter efter.

Besøget i 2019 bliver The Cures sjette koncert på Roskilde Festival, de var der første gang i 1985. Robert Smith udtalte i september, at bandet ville spille en masse festivaler over sommeren 2019, og det har derfor ligget i kortene, at Roskilde Festival ville slå kløerne i dem.

Roskilde Festival anno 2019 foregår den 29. juni-6. juli. I alt 180 navne kommer til at pryde plakaten, der udover The Cure består af navne som Travis Scott, Julia Holter og Tirzah.

Læs også: Hør The Cures 10 vigtigste sange

Læs også: 14 navne Roskilde Festival bør booke til Orange Scene

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af