Se musikvideoen til den mest streamede sang i verden lige nu

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge Cardi B og Ozuna betyder selve ordene ‘taki taki’ ikke rigtigt noget, men det lyder godt. Og selve ordlyden har da også været med til at skyde ‘Taki Taki’-singlen så meget i vejret, at den i øjeblikket ligger nummer et på Spotifys globale hitliste med over fire millioner streams om dagen.

‘Taki Taki’ er en DJ Snake-single med vokal fra Cardi B, Ozuna og Selena Gomez, og nu har reggaeton-hittet også fået sig en musikvideo, hvor alle de medvirkende fyrer den af.

Der skiftes mellem forskellige settings – fra postapokalyptisk til frodig skov – og så er der også rimelig tydelig product placement af en Range Rover. Men det virker til, at de allesammen har haft det lige så sjovt, som sangen lyder.

Kan Cardi B virkelig have endnu et nummer et-hit på hånden? I øjeblikket ligger hun øverst på Billboard-listen sammen med Maroon 5 på ‘Girls Like You’, og det ville være et ret bossy move at overtage førstepladsen fra sig selv.

Læs også: Cardi B er den seneste stjerne til at give Saks Potts vind i sejlene

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af