Cardi B er den seneste stjerne til at give Saks Potts vind i sejlene

Cardi B er den seneste stjerne til at give Saks Potts vind i sejlene
Cardi B ankommer til et Billboard-arrangement i New York City (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Beyoncé, og Gigi Hadid er bare nogle af de mange internationale stjerner, der er blevet spottet i Saks Potts det seneste år, og nu kan Cathrine Saks og Barbara Potts tilføje Cardi B til den i forvejen imponerende liste.

Efter opsigtsvækkende besøg under modeugerne i New York og Paris deltog hun nemlig i et Billboard-arrangement i New York i sidste uge, hvor hendes mintgrønne frakke med pelsdetaljer tiltrak sig opmærksomhed. Efterfølgende taggede hun sågar Saks Potts i et Instagram-post, hvilket ellers ikke sker så tit, når diverse kendte poster billeder af deres outfits.

Mens den fremtrædende rappers stil kan være svær at definere, så passer frakken ind i det mere sofistikerede og luksusagtige look, som hun har dyrket de seneste uger efter sit post-fødselscomeback.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Minty @sakspotts

Et opslag delt af CARDIVENOM (@iamcardib) den

Vi ved ikke, om den mintgrønne version er lavet specielt til Cardi B, men den er i hvert fald ikke at finde i Saks Potts’ webshop, hvor du til gengæld kan få fingre i andre farvevarianter – hvis du altså lige har 11.495 kroner til overs (det er jo den 1.).

Læs også: Saks Potts efter Beyoncé-hype: »Vi afleverede pelsen for tre år siden«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af